Sandiza Hotpants Bloggawards går till...

Utöver mina vänners bloggar är det inte många jag följer...
Här är dock top5 som jag surfar in på, precis i nedanståtande ordning:

1 - Knivlisa - Bästbästbäst!
Särskilt "sömnpratet" kan få mig att fnessa ljudligt och länge trots att jag sitter helt ensam vid datorn. 

1 - SpiderChick - Nääästan lika bäst som Knivlisa, MEN uppdaterar mycket oftare = delad första plats.
Ger ofta sken av att va halvt förvirrad i sina blogginlägg, och blandat med långsökta formuleringar träffar hon alltid bullzeye i min fnissmuskel.

3 - EgoinaKan få ALLT att verka roligt.
Lite halvskum, mycket rolig reklamikon för McDonalds.

4 - Kissie - "Provocerande Barbie" skulle vart ett klockrent namn på hennes blogg.
Det roligaste är inte Kissies provocerande inlägg, utan att läsa alla kommentarer från hennes uppretade läsare.

5 - Egoinas mamma - Upphovskvinnan till geniet Egoina.
Roligast med alla "låtsasvänner", dvs konversationer hon fabricerar ihop. Tror starkt Egoina kommer vara exakt sånhär om 20 år!

Bubblare (dvs en blogg jag läser om jag inte har nåt annat att göra) 
- Storstadspojken - Blondinbellas snubbe
Bäst är när han leker efter. Och att läsa alla tillrättavisande kommentarer.Idag fyller jag 22. Pensioneras om bara ett par år, med andra ord. Det känns sådär.

Men man får ju presenter!

Dregelvarning


Say what!?
Okej att alla kanske inte finner Eli Dingle (bilden längst ner, förra inlägget) lika oemotståndlig som jag gör, men "fuling" !?
En fråga: Är du asexuell eller bara könslös?

I vilket fall som helst har du antagligen inte sett detta klippet:
(Roligt i alla fall, om ingen annan tillfredsställelse ges)
I vanlig ordning måste man klicka på bilden för att vidaretransporteras till youtube, all krånglighet eftersom jag inte är så skillad att jag kan publicera klippet i bloggen, eller jag menar, jag är föga intresserad av att lyxa till det bara för er skull! Ja, så är det!

Join the addiction!

Världens bästa serie - Hem till gården - har så lite som 111 medlemmar i sin internationella fanclub på Facebook, Sveriges Emmerdalegrupp har endast tre patetiska tittare joinat.

Jaja, lika bra det, bättre odds för mig att fånga heting no uno i serien:

Eli <3

Legalisera sexköp. Helst idag, tack!

Idag diskuterades sexköpslagen i P3.
Som vanligt blir jag helt galen när trångsynta människor ska outa sin åsikt. "Ni tycker helt fel!" ekar i min hjärna.

Självklart ska det fortsätta vara helt lagligt att vara hora!
Varför: I Sverige är sexköpslagen utformad för att skydda alla sexsäljande personer. Vissa menar att "den lyckliga horan" är en myt, att alla horor lider och att sexköparna kommer försvinna om vi förbjuder att sälja sex. För det första; Newsflash: prostitution är världens äldsta yrke och kommer alltid förekomma hur illegalt det än klassas av samhället! För det andra, om vi förbjuder horor, vilka horor kommer då lägga av med sin verksamhet? Jo, just den lyckliga horan som har ett val, som kan försörja sig på annat sätt. Vilken hora kommer fortsätta finnas, jo den utsatta som inte vet någon annan väg. Denna hora kommer även ha en så kallad pimp som kan leta kunder åt henne (eftersom hon/han inte kan göra det själv om det (god forbid) blir olagligt att utföra hennes/hans tjänster), som tar hälften av hennes intjänade pengar och väljer kunder åt henne/honom. Horan kommer få jobba helt under jorden under usla förhållanden. Den redan utsatta horan blir ännu mer utsatt. Smart? NEJ!

Självklart ska det bli lagligt att även köpa sex!
Varför: Idag jobbar hororna i det tysta fastän det är helt lagligt att sälja sex. Svaret why är mycket simpelt: Polisen håller koll på horor som är för "synliga" och haffar deras kunder = hororna tjänar inga pengar.
Om vi då legaliserade sexköp skulle fler horor komma fram, registrera sig som egenföretagare, betala skatt, osv och staten och polis skulle kunna hålla full koll på verksamheten. Ingen äcklig hallick skulle kunna utnyttja hororna, eftersom dom skulle vara egenföretagare, sätta sina egna priser, välja sina egna kunder.
Och när det finns fler hål att lägga pengarna i, skulle trafficking och påtvingad prostitution inte förekomma i samma grad som idag, då det redan finns så mycket, full laglig, valmöjlighet.

Självklart kommer inte legalisering av sexköp göra livet pärlemoskimrande för alla horor, inte få bort all trafficking, osv. Men det finns folk i alla yrken som blir utnyttjade, och det kommer alltid finnas fula fiskar.

På arbetsfömedlingen:
Handledaren: Jaa, du vart ju inte speciellt skillad nä, men du har ju ett sött ansikte och snygg kropp, prostituerad, skulle det vart något för dig? Låga omkostnader då du kan arbeta hemifrån!
Du: Eeeh, asså, njae...?
Handledaren: Du vägrar jobba? Sorry, då blir det ingen a-kassa för dig!

Haha, sorry alla pryda kristdemokrater därute som jag kan tänka mig skulle kunna komma med liknande motargument som ovan, men ingen arbetsförmedling i Sverige skickar en erbjudande om jobb som i dagsläget är fullt lagliga jobb som tex nakenmodell eller strippa, och skulle således inte heller påtvinga en ett jobb som hora!

En mindre seriös diskussion med migsjälv om samma ämne. (Klicka)

Snart blir jag 30 bast (22, men det är nästan 25 och sen blir man 30 innan man hinner blinka)

Usch, snart fyller jag år på Facebook... Eller ja, jag fyller ju år i verkligheten med, men det är verkligen ångest nu sista veckan inför födelsedagen då man kommer känna sig som värsta mobboffret om man inte får tillräckligt mycket gratulationer i sin logg på fejjan.

Skulle jag haft hjärncellerna med mig varje gång jag loggat in skulle jag ju kollat upp när folk fyllde år så man kunde bombaderat med gratulationer, även till folk man inte snackat med det senaste året. Men detta slog mig inte förrän i förra veckan, och då var det liksom för sent... Bara tre små fejjanfriends som jag kunnat gratulera sen dess och det räcker ju inte långt.

Känns nästan som när man var liten och bara skärpte sig och kopplade på snällheten dom sista veckorna före jul så att tomten skulle ge en många paket.
"Tomten vet om man vart snäll hela året!" predikade mamma, men det glömde man strax efter att man öppnat julklapparna.

Jag är bara trevlig och social på facebook dom sista veckorna innan jag fyller år, ja, då får jag väl helt enkelt leva med att vara ett mobboffer på min födelsedag!

RSS 2.0