Bamse käkar GODIS!!!!11ett

Lovade min älskade Tina att jag skulle uppdatera (Hon hotade med att lägga ut porrbilder på mig), so here it is:

Köpte en Bamsetidning mitt i påskafirandet, den första sedan min mamma avslutat sin prenumeration sedan hon förstått att jag o min bror slutat vara minimala (-96 eller så). Då käkade bara Bamseungarna FRUKT. När djurfolket skulle gå och köpa glass ville Mini-Hopp hellre ha MORÖTTER. Enda gången Godis kom på tal var när Bamses pappa, Hebbe, försökte luska ut hur han skulle kunna träffa Viktoria, tandläkarsköterskan, igen utan att vara för påflugen. Han tänkte "Jag kan ju äta massor av karameller och FÅ HÅL I TÄNDERNA, så jag måste GÅ TILL TANDLÄKAREN!" (Hint, hint kids) Och i nästa serieruta "Men tänk så får jag istället så ONT I MAGEN av alla karameller att jag HAMNAR PÅ SJUKHUS!" (Dubbelhint) Och så berättarslingan: "Nej, det var nog inte en så bra idé att äta massor av karameller!" (End-hinten)

Rune förbjöd dessutom att använda Bamsefiguren på Godis (som ändå förekom men det satte Runemannen stopp för!), men tackade ja till att vara ansikte utåt för tandkräm (Bamses ansikte alltså).Men NU. I denna färska Bamsetidning från 2010 när Bamses uppfinnare Rune är jävligt död, då uppfinner Skalman plötsligt en Luftballong som ska explodera över Bamsebyn, så att det regnar ner drivvis med GODIS!

Usch så osmakligt va!

Fuck no, som liten störde jag alltid ihjäl mig på dom präktiga bamseungstöntarna som blev helt sinnesrubbat överlyckliga när dom fick äta f-r-u-k-t. OVERKLIGARE ÄN SMALLVILLE!

En sak till när jag ändå är igång...

(Fortsättning på temat från förra inlägget)

Jooo, och så kan ni ju även överväga att joina facebookgruppen som är tillägnad min blogg:"Jag hatar när jag kollar Sandiza Hotpants blogg" ??? Vad är det för en förbonkat kass hyllningsgrupp till denna ultimata blogg, undrar ni.
Jo, bilden på min skärm är så jäkla stor att jag inte fick plats att screen printa heeela facebookgruppsnamnet, som i sin helhet lyder: "Jag hatar när jag kollar Sandiza Hotpants blogg, SÅ ÄR DET INTE UPPDATERAD"

Det håller ni säkert alla med om. Att ni hatar det alltså, för att förtydliga.

Och en liten important detalj:


Visst kan jag vara självgod, men jag utövar den självgodheten på andra platser än på fejjan. Som, tja, i min blogg tillexempel.


Boelbitar

Okej, jag är pissekass på att uppdatera, och eftersom jag har ett abnormalt dåligt samvete över alla er som får träningsvärk i fingrarna av att ha klickat er in här - utan att se nån uppdatering (!!!), tipsar jag om att besöka denna underskönt fenomenala bruttelibrutta-tutta när jag strejkar (och annars också för den delen):


Klicka bilden!
"som är lånad från google"RSS 2.0