Bamse käkar GODIS!!!!11ett

Lovade min älskade Tina att jag skulle uppdatera (Hon hotade med att lägga ut porrbilder på mig), so here it is:

Köpte en Bamsetidning mitt i påskafirandet, den första sedan min mamma avslutat sin prenumeration sedan hon förstått att jag o min bror slutat vara minimala (-96 eller så). Då käkade bara Bamseungarna FRUKT. När djurfolket skulle gå och köpa glass ville Mini-Hopp hellre ha MORÖTTER. Enda gången Godis kom på tal var när Bamses pappa, Hebbe, försökte luska ut hur han skulle kunna träffa Viktoria, tandläkarsköterskan, igen utan att vara för påflugen. Han tänkte "Jag kan ju äta massor av karameller och FÅ HÅL I TÄNDERNA, så jag måste GÅ TILL TANDLÄKAREN!" (Hint, hint kids) Och i nästa serieruta "Men tänk så får jag istället så ONT I MAGEN av alla karameller att jag HAMNAR PÅ SJUKHUS!" (Dubbelhint) Och så berättarslingan: "Nej, det var nog inte en så bra idé att äta massor av karameller!" (End-hinten)

Rune förbjöd dessutom att använda Bamsefiguren på Godis (som ändå förekom men det satte Runemannen stopp för!), men tackade ja till att vara ansikte utåt för tandkräm (Bamses ansikte alltså).Men NU. I denna färska Bamsetidning från 2010 när Bamses uppfinnare Rune är jävligt död, då uppfinner Skalman plötsligt en Luftballong som ska explodera över Bamsebyn, så att det regnar ner drivvis med GODIS!

Usch så osmakligt va!

Fuck no, som liten störde jag alltid ihjäl mig på dom präktiga bamseungstöntarna som blev helt sinnesrubbat överlyckliga när dom fick äta f-r-u-k-t. OVERKLIGARE ÄN SMALLVILLE!

Kommentarer
Postat av: Anonym

kolla denna sida 365 malmo. kul

2010-05-27 @ 22:07:02
Postat av: BoelBitar

KOMMENTAR

2010-05-31 @ 23:16:21
URL: http://boelbitar.blogg.se/
Postat av: Sandra af Munkakvarn

Herregud, jag kan inte sluta skratta. Fan vilken ljuvlig anekdot!

2010-06-25 @ 22:35:09
URL: http://munkakvarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0