Ajpådd

Pappa planerade att köpa sig själv en Ipod i julklapp. Jag blev förvånad över att han ens visste att det fanns något som hette Ipod, som han dock uttalade ii-pood istället för ajpådd.

Jag: Pappa, vad är en Ipod?
Pappa: ...hm, ja, det är ju ingen mobiltelefon i alla fall...?

Nej, det har du rätt i.

Resten skulle hunden fått, om jag hade nån.

Det godaste som finns är pommesen på min favvopizza Morris. Såsen gör väl sitt också, antar jag, men det är själva uppvärmningen av att ligga på kebabpizzan som gör dessa potatisbitar oemotståndliga.
Resten av pizzan är väl sådär. Dessutom blir jag mätt efter förtäringen av pommes fritesen.

Fildelning

Jag har nog egentligen alltid tyckt att fildelning inte är riktigt rätt. Musikgrupper som kämpar ihop en skiva ska ju få lön för mödan osv. Men nu har jag kommit på ett argument för fildelning, som inte crossat mitt mind tidigare.
Jag arbetar som sekreterare. Jag får timlön. Mestadels består mina arbetsuppgifter av att sortera in miljarder papper i tusen olika pärmar i bokstavs och datumordning. Självklart får jag bara lön de timmar jag placerar dessa papper i pärmarna. Självklart får jag inte lön varje gång min chef eller andra personer bläddrar i dessa pärmar och checkar uppgifter i alla dessa papper.
Varför ska då tex Håkan Hellström få fett med cash varje gång någon ny person vill lyssna på hans nätta trudelutt "gråsparven när hon sjunger" ? Ska inte Håkan få arbeta frequently, likt alla vi andra, för sina riksdaler? Han tjänar ju trots allt även på sina konserter.

Fakta: Håkan skulle inte bli fattig om fildelning var lagligt. Jag har inte varit på en enda Håkankonsert som inte var fullpackad. Dessutom vill fansen även ha plancher, tröjor, pins. Dom riktiga fansen vill även ha den riktiga cdn med det mysiga lilla lyrics-häftet med bilder till.

Fakta 2: Detta argument håller dock inte när det gäller fildelning gällande filmer och dataspel.

Penetrera Isabella Löwengrip i örat

Jag avskyr blondinbella.
Ibland går jag in o checkar hennes blogg, just av samma anledning som jag gav mig in i dom argumentslösa diskussionerna på ungdomar.se - för att jag får en bitterljuv kick av att bli uppretad.
Men nu är måttet rågat, såg att ett av hennes inlägg hade en rubrik där "räv" var ett av orden. (Mitt favvodjur!) Jag kände ilningen längs ryggraden och bad till högre makter om att det inte skulle ha nåt att göra med päls eller död. Men så ståtar hon där med sitt falska leende och tror hon liknar Christina Applegate med en rävpäls på huvudet!

Jag skiter i att jag har samma filosofi som Carolina Gynning "Om man inte ska äta djur, varför är dom då gjorda av kött?" men att bära en rävpäls är fel! FELFELFEL! Du får gärna köpa en kjol av kohud vars kött gått direkt till hamburgerfabriken, men inte en gullig liten räv vars kött normalbegåvade jävla människor inte förtär!

Därför anordnar jag en tävling: Den som antingen häller färg på någon av blondinbellas pälsar som kommer från gulliga djur eller peneterar hennes högeröra vinner  1 0 0 0  svenska  riksdaler.
Vänsterörat går också bra.

Snart är jag mig själv igen, oh yeah

Inatt drömde jag att jag hånglade med Johan Palm, sen att jag och Daniel planerade på msn att vi skulle ha sex, därefter skulle alteregot Spindelmannen sova hemma hos mina föräldrar medan jag var på jobbet.
Sen fick jag en rlorgasm för första gången sen näst sist jag hade sex.
Jag tror jag börjar bli kåt igen och det känns jävligt underbart. Som många klagat på i min lilla bekantskapskrets, så har det varit långvarig torka i Sandiza Hotpants kreativa bloggskrivarhjärncell. Denna hjärncell livnär sig på kåthet.

Jag uppdaterade som mest när jag och Spindelmannen hade vår lilla... eh, grej? Då gick man ständigt runt och var allmänt horny och glad. Sen hände det en sak som fick mig att äcklas av migsjälv. Sen hände det en annan sak som gjorde att jag blev arg på alla snoppar som fanns. Tyvärr kan jag inte outa dessa spännande händelser ala Days of Our Lives i min överbesökta blogg, men nu har jag i alla fall kommit över detta, YES!

RSS 2.0