Skumma muffins

I förrgår, när Sevan precis droppat oss av efter diverse glottande på det nya tillskottet i family of Philippa&Björn (eller Matthew King? reds. anm) drabbades Martina av baklusta. Så vi traskade iväg till hemköp och inhandlade bakattiraljer för att kunna slänga ihop ett parti saftiga muffins. Väl hemma igen kom Martina på att vi glömt inhandla muffinsformar. Så vi fick ta oss en tur till samma store, dock betalade vi i en annan kassa för att det inte skulle bli riktigt lika pinsamt.

Med alla tillbehör på hand slängde vi ihop en mumsig smet, eller, Martina slängde ihop den medan jag underhöll (aka irriterade) henne med att cirka varannan minut upplysa henne om hur hångelsugen jag var. Ändå släppte hon inte till på hela kvällen.

"Är dom lite brända?" undrade Sevan efter vi övertalat henne att slita sig från pluggandet och komma över och reta smaklökarna (dvs: skrev på MSN "kom, nu" var allt som behövdes)
"Vilka dåliga muffinsformar" klagade Martina eftersom muffinsarna knappt ville släppa från papptingesten som omslöt dom.

När jag precis skulle krypa till kojs och drömma om Matthew King (Den riktiga! Jag lovar!) kom ett sms från Martina "Inte konstigt muffinsarna var så skumma, vi glömde mjölet!"


En gammal goding

Fick Tusses medgivande att lägga upp följande bild.Tess, du bör vara medveten om att det är din kära pojkvän som är kattanuspillarmannen på lunar. Och det är min stackars kise som blir antastad samtidigt som han hysteriskt försöker klura ut hur han ska dräpa Adam på snabbast möjliga vis.

Visste ni...

...att det finns en plats på Nya Zeeland som blivit döpt till det lagom lättstavade "Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturi- pukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu"?
Betyder "stället där Tamatea, mannen med det stora knät; som gled, klättrade och slukade berg; känd som landätaren, spelade på sin näsflöjt för sin älskade."

Liksom wtf, måste dom vara så detaljerade?

I brist på vettiga saker att sysselsätta mig med (finns inte AoE på Peytons dator)

En tidig morgon då jag hade nöjet att vakna upp till gosiga kiseskrik istället för grannens bebis som vill ha tutte-skrik drömde jag följande:

Jag, lilbro och morsan skulle nånstans, visste inte i dåläget vart. Jag hade inga rena tröjor så fick låna en Baby shambles-tröja av brorsan. Så skulle Pete tydligen uppträda där vi va, upptäckte vi när vi kommit fram.

Jag utbrast "Oh, Baby shambles!"

Lilbro (som är ett mycket större fan av dom än jag irl): "Nää, det är Black eyed peas ser du la" och pekade på pianisten vilken var en liten krabba med två enorma grytvantar med hummer-motiv, på var klo. "Det är han som spelar i Black eyed peas"

Det var dock Pete som tog ton och sjöng aningen skrikig i, tydligen, Black eyed peas med, tydligen, en krabba till pianist.
Mamma var den största groupien som fixade så jag och hon följde med Pete hem. Väl där insisterade han på att vi alla 3 skulle borsta tänderna tillsammans, vilket vi gjorde, under noggran demonstration av Pete hur man bäst får bort alla trollen, avslutar med munskölj.
Helt plötsligt hörde jag en röst, min lillebrors "Sandra, ska du inte ta o släppa fram en katt?"
Jag ba wtf? börja kolla runt omkring mig för lilbro vart ju inte i Petes badrum, ingen katt heller för den delen...
"Sandra, ska du inte släppa fram en katt?"

Sedan vaknade jag av att min egen lilla(stora) katt stod och ylade utanför min dörr. (Han gillar inte när man stänger dörrar)

Perv

"I långa farbrorns ficka finns inte bara en sköldpadda. Lilla Anna hittar också en snok och andra spännande saker.

SNOK!

Haha, kvällshumor. Men varför i helskotta läste dagisfröknarna en sån pervig bok som "lilla Anna och långa farbrorn" för oss i kuddrummet på eftermiddagen? På rent djävulskap, gissar jag...

Ännu en klockren från min disneyfavorit

Jag:
Allt är bara så jävla tråkigt, och jag har ingen kille...

Hon:
Mm, men du är ju snygg. Det finns folk som känner så och är fula, det är värre för dom...

Jag har alltid älskat att leka

Xena krigarprinsessan är en serie jag blev förälskad i redan som 10åring. Alla som klagar på att Xena är för lättklädd för att slåss mot svärdfäktandes nissar kan inte ha mer fel. Just att hon är så lättklädd är stor del av hennes oslagbara charm. Bäst är när hon slår ner ett helt gäng ondsinta herrar i bara underklänningen.

Lucy Lawless som Xena

Vi lekte Xena på skolgården när jag gick i femman. Jag hade såklart lyckats norpa rollen som Xena medan min kompis fick nöja sig med att vara den trogna vapendragaren Gabrielle. Den stora allmäna toaletten fungerade som vårt hemliga tillhåll. Vi sprang runt och bekämpade imaginära fiender samtidigt som vi hojtade det typiska Xena-stridsropet (ya-ya-ya-ya-ya), ni vet det som låter som detdär ljudet muslimer sjunger på typ bröllop. 6ans två (självutnämnda)coolaste bitches hånflinade åt oss så fort dom fick chansen, men om det brydde vi oss föga. Idag bryr jag mig ännu mindre, ty bitch no 1 har svällt upp så man kan missta henne för en valross och bitch no 2 har ständiga kraterutbrott i fejan. 

Macho killar dricker cola zero

Det är så sött hur reklamen för cola zero ska vara så grabbigt riktad till killar så att dom ska tycka att det är manligt att köpa (näst intill) kalorifri läsk.

Egentligen är ju cola zero lika fjolligt som cola light, men eftersom det i cola zero-reklamen förekommer explosioner, helikoptrar, porriga brudar på strippklubb och nu också ett james bondinspirerat tema, tänker snopphanarna:

"Men FAN va häftigt att zippa cola zero, mycket mer macho än att dricka vanlig cola"


RSS 2.0