Gordon den Bitske och Tågkrashs-Rutger

Drömde att jag fick reda på att "Hem till Gården" skulle killa off min hamster Rutger i tvsåpan. Han skulle dö i en tågkrash.

"
Usch vad jobbigt," tänkte jag, "då måste jag ju köpa en till bur, så Gordon kan få vara kvar i den buren som är med i "Hem till Gården", och Rutger kan få vara i den nya som får stå hemma hos mig."

Mm, jobbigt läge, men hellre att jag var tvungen att köpa en ny bur pga att mina hamstrar var KÄNDISAR som var med i en MAJOR STORYLINE i en TVSÅPA, än att, som det är i dagsläget: behöva köpa en ny bur pga att Gordons major fritidsintresse är att bita Rutger i rumpan så Rutger ylar så att ingen kan sova.

Patrik tycker att jag ska straffa Gordon.
Jag: "Och du tror att hans hamsterhjärna FÖRSTÅR varför han blir straffad?"
Han: "Nä... men du kanske kan sätta honom i en låda och bara ge honom liiite mat samtidigt som du TRÄNAR UPP Rutger så han blir större och starkare!"

Karate-Hamster nästa.

Jag är hemskt ledsen Alberto...

Ajdå, fick en missnöjd kommentar från en av mina bästa vänner, Alberto:
"Men vafan, är du helt jävla bombad i skallen????? Du får fan ta bort den bilden, jag ser ju asfet ut!
Jag har liksom avtaggat mig på den på facebook av en anledning....... som du är VÄL medveten om!"Jag kan förstå honom. Eftersom han arbetar som modell och då fulbilder är extra känsligt ber jag så in i bomben om ursäkt snuttis, ska dra en bild där du är lika snygg som i verkligheten:Jag + Snygg-Alberto som flexar.En tandkrämsreklem Alberto var ansiktet utåt för:Reklam för Calvin Klein, släng dig i väggen Ljungberg liksom:Feltolkning av låttexter - Jag vill vara en stor buss.

HAHA, varje gång jag lyssnat på "The Kill" med "30 seconds to Mars" har jag tänkt "Men vafan, lille Jared Leto, har  du den mest utvecklade borderlinen världen nånsin skådat?" då han sjunger:
"Marry me, marry me, I am finished with you!"

Först ett frieri och sedan - I SAMMA MENING (!) endar han förhållandet? När hon inte ens hunnit svara på frågan?

Men så idag kollade jag lyricsen till låten:
"Bury me, bury me, I am finished with you"

Måste ändå säga att jag är aningen besviken.
Det var ju asballt med den outtalade psyksjukdomen. Kände samma typ av besvikelse som när jag fick reda på att "10cc" inte alls sjöng "I wanna be a BUS, I wanna be a big BUS, I wanna BUS the world around, I wanna be the biggest BUS that ever BUSSED the world around"

Ja, folk som TÄNKER, som dom flesta av er säkerligen gör, förstår ju att dom sjunger "I wanna be a BOSS" och inte att dom vill vara stora bussar som bussar jorden runt.Mycket ballare att föreställa sig att dom sjunger om bussar, am I right or am I righter?


Mission: kunna dra halsbloss...

Satt på en filt i trädgården och övade upp mina skills i att smoka ciggisar. Totalt oduglig på det nämligen, antingen hinner jag inte andas in röken innan den slingrar sig ut ur käften vilket resulterar i munblossen man försökte impa med på dom äldre snubbarna när man var tolv. Eller så SVÄLJER jag röken vilket resulterar i fanatiska hostattacker.
(Antagligen därför jag funnit pårökning urbota snarkframkallande, misslyckats med att få i mig dom (påstådda) roliga ångorna.)

"Varför försöker du lära dig att röka då, din jävla fjorre?" frågar ni er med idiotförklarande ansiktsuttryck.

Väldigt simpelt: Behöver fler sysselsättningar, särskilt som jag tänkt banta och en av mina nuvarande major sysselsättningar är att stoppa i mig diverse kaloribomber.
Jag blev dessutom diagnostiserad ADHD för några månader sedan (surpris surpris), vilket ungefär betyder att jag måste göra tusen saker samtidigt och om inte jag får bestämma när vi ska sluta med grej och hoppa på en annan sysselsättning blir jag fruktansvärt deppig, sur och bråkig och vill hem och leka med Pikachu och min dino Alberto eftersom dom alltid är super-på mina ideer då jag hittat på deras personligheter.
Alberto. (En Pikachu vet ni ju hur såna ser ut.)


(ADHDn är även boven i dramat till mina diverse psykiska sjukdomar, social fobi, dysmorfofobi, ångest, mandodepressivitet + självmedicineringen jag pysslat med sedan jag var 17, alkohol, benzo, stilnoct, osv. Nu när jag förstått att jag inte alls är helt störd i huvvet utan att det bara vart obehandlad ADHD som spökat kan jag förhoppningsvis sluta med det tramseriet.)


Ett rökbesök kan jag ju berättigat ta direkt när jag umgås med MÄNNISKOR och blir ofokuserad, okoncentrerad och uttråkad av pågående aktivitet.

TVÅ FLUGOR I EN SMÄLL!  

I alla fall: Jag satt där på min filt och övade mig på att dra halsbloss vilket jag, som tidigare förtäljt, finner mycket knepigt.
Halva ciggen resulterade i svald rök och hostattacker, till dom förbicyklande nikotinberoende fjortisarnas skadeglada nöje. Jag kände mig lagom häftigt. Fejkrökande 23åring liksom. Ballt.

Sista av cigghalvan lyckades jag dock halsblossa redigt imponerande, hann till och med berätta lite om den mäktiga prinsessan Fatima innan jag utandades röken igen. (Nu äru litta stolt över mig va Sevis? Hiiihi)

Sen fick jag dock världens nickokick. Vinglade in, helt hög i huvvet, och nu sitter jag här och mår lite halvilla.


Och en sak till angående inflyttningen i HUSET:

Det var ju i grevinnans tid jag flyttade ut ur min lägenhet som invaderats av MÖGEL, läste nämligen detta sist jag var hos min kära mormor i en av hennes skvallertidningar:


Allt som står i Sexpressen är sant, det vet ju alla!

Dokusåpapremiär: HUSET!

Har flyttat in hos puttefnaskerna nu, och dokusåpan "i HUSET med Sandiza Hotpants" har alltså nu officiellt tagit sin start. "Hur ska hon stå ut!?!"

Joakim och el Maxxo


Patrik


Förutom att det står minst en spritflaska i varje rum, har det inte hänt något påtagligt att gå nuts över dessa tre dagar jag vart inflyttad.
Förutom i lördesnatt.

Halva huset var ute och festade medan jag och Markus chillade i soffan med stresspelande, film och popcorn.

När Joakim (som är min sovrumsgranne på övervåningen) anlände hem vid fyra-halvfem, hade han tagit med sig sin "pojkvän", båda packade och högljudda. Väldigt sov-ovänligt, med andra ord.
Dom låg och jiddrade MED STORA BOKSTÄVER som lågstadiefröknarna alltid fyade en för att man talade med, snackade om allt möjligt och med jämna mellanrum hörde man Joakims mobil pipa till av smsanländning. Kompisen blev nyfiken.
"Vem messar du med?" undrade han. "DEDU!" fick han som respons. Gång på gång. Konversationen som enbart bestod av dessa två meningar pågick i 10-15 min innan man hörde att slagsmålet bröt ut.

Efter ett tag fick Kompisen tillslut aningen knapphändig information om messpartnern, vad bruttan hette och att Joakim träffat henne "ute". Han var tillfredsställd i ca tre minuter, sedan blev han sugen på mer detaljer. Vilka Joakim såklart inte ville ge. Slagsmålsstund två.

När det inte funkade, bytte Kompisen taktik:

Joakim: "Sluuuuta pilla mig i rumpan!"
Kompisen: "Jag slutar pilla dig i rumpan när du säger (blabla mer info om bruden)!!!"

Eftersom Joakim fortsatte knipa nos, kom jag fram till mitt egentolkade svar på frågan vad han egentligen tyckte om gumpkittleriet.

Joakim and das Kompis
RSS 2.0