Likheten mellan fjortisar och 70+are

En gåta: Vilken är den största likheten mellan fjortisar och rullatorpensionärer?

Svar:
Båda grupper gillar att ställa sig och grupphänga MITT i gångarna i köpcentrum så ingen kommer förbi (vilket dom struntar blankt i) och att gå i bredd på trottoarer - återigen så man inte kan köra om.Beata-Lovisa, Gittan och Per-Hugo har större likheter med "Bunny-Lollo" och hennes kåmpizar än vad Lollo egentligen skulle önskat.

En gång när jag kom cyklande var det ett fjortisgäng som gick i bredd en bit framför mig. Jag drar mig för att pling-plinga, vill ju helst inte märkas, men denna gången var det nödvändigt (om jag inte ville testa om det gick att köra cykel över kanalen som låg jämte gångbanan) (eller "låg", kanalen LIGGER fortfarande där, den har inte flyttat på sig) (ja, alltså, jag cyklade förbi den för ca 20 minuter sen så jag är ganska så säker på min sak).

Back to subject, jag pling-plingade på dom och en fjortis (som var den som behövde flytta på sig för att jag skulle kunna komma fram) blev uppretad och grymtade till mig "AZZÅ MÅSTE DU PLINGA, KUNDE DU INTE BA SAGT TILL OSS ATT FLYTTA PÅ OSS? ÄRU RÄDD FÖR ATT PRATA ELLE!?"

. . .

Vad svarar man på sånt? Vad finns plingelingklockan till för liksom? Skulle fjortisen hellre fördragit att jag hojtat "FLYTTA RÖVA ONGAJÄVLAR!"?
Fjortisens fjortiskillkompis kom till min undsättning "Azzå hon får väl plinga hur mycke hon vill elle?"

Ja, det får jag fanimig. Punkt.

 


WARNING. Bör ej läsas av Salem Al Fakirlovers

Jag måste inleda detta inlägg med att be så hemskt mycket om ursäkt i förväg för att jag nu kommer ruina allas supersötnos Salem Al Fakir för en hel drös av er. (Uppmanar speciellt Sockerapa att INTE checka klipp nr 2, då jag vet att du är litta kär i karlsloken.)

Jag såg filmen "Julnötter" innan jag upptäckte Salem, och kan helt enkelt inte ta honom på ALLVAR, enbart på grund av hans ljusa pipröst - då mina tankar alltid förs till Adams Sandlers kärlekserenad för Chris i "Julnötter" vars stämma är identisk med Sallemannens:

Salem:

 


Adam:

 


Brutalt lika stämmor, am I right or am I helt åt helvete right!?
Vet att alla Salemälskare kommer dissa denna fakta och reagera "Nähääääerå, dom låter inte ett dugg lika, din förbonkade tondöva horfjolla" men news for you - Ni lever i förnekelse!

Inavlad kirgizistanbrutta.

Friend requestade denna bruden på fejjan för snart en månad sen.
NÄR SKA HON TA SITT FÖNUFT TILL FÅNGA OCH ACCEPTA MIG? VA? /besviken och desperatJag har i och för sig full förståelse över att hon inte har tid att vara en aktiv fejjanutövare och accepta alla vännerförfrågningar, Kirgizistankonflikterna and all (where she lives), MEN TID NOG FÖR ATT GÅ IN OCH BYTA VISNINGSBILD, DET HAR HON TYDIGEN! Satans inavel.

Edit:
(Innan någon hinner påpeka det) Ja, "HEJ JAG HETER SANDRA OCH JAG ÄR EN UPPDATERING-AV-BLOGGEN-MITT-I-NATTEN-AHOLIC" ("Hej Sandra" /applåder), men så är det när man lider av insomnia.

How to prevent kaninbrännarfasoner:

Väldigt ofta (sedan kaninbrännarna (länk) blev heta på tapeten) har jag funderat över hur jag, som en eventuell framtida mamma, känt mig om jag fick reda på att mina ungar visade sig vara illvilliga djurplågare.


Hur fan ska man göra för att ungjävlarna ska lära sig känna empati?


Jag tror min pappa är ett utmärkt (men omedvetet) exempel på att vägleda korrekt:


Julafton way back. Min (då) 6åriga lillebrolla smashar en bananfluga.
Pappa:
(väldigt beklagande tonläge) - "Men... kunde inte han fått leva, på julafton och allt?"
Lillebror:
(blir plötsligt extremt medveten om hur mordiskt han bettet sig) - " !!!, .............. "
Pappa:
(ledsam röst) - "Nu är det några flugbarn som sitter och väntar förgäves på att deras pappa ska komma hem... "


Brorsan har på senare dar berättat om hur oändligt dåligt samvete han fick över denna händelse, HAHAHA, ska lätt anamma min käre faders uppfostringutövande så min (eventuella) avel blir väna djurälskare!


Mognad

Det finns stunder då jag blickar backwards och känner mig stolt över min mognad, sen finns det stunder då jag inser att faaan, jag är precis lika omogen nu som då:


 Jag och Frida, (2006).
...Och jag blir brutally aware about att jag är PRECIS densamme än idag:Jag och Martina, (Nutid).

Insup min sköna pose liksom. Jag var inte ens berusad när bilden togs. Hur vet jag det? Jo, Philip hade strax före bett mig flasha titsen. OCH JAG GJORDE DET INTE! There you have it.


n00ben

Min mamma är inte bara en hönsmamma. Hon är THE hönsmamma.
Fick följande SMS från henne igårkvälll som en reaktion på gårdagens blogginlägg:
"Hur är det med dig egentligen??? Hur kan du BE om att bli smittad???"

HAHHAHAHAHAHAHHAHAH.
Jo, men serru morsan, BER man inte om nåt FÅR man heller inget. Simple as that!

Finns det ingen "Jag älskar mina bloggfans"-grupp på Facebook?

ÄNNU ett bloggfan har addat mig på fejjan, hon skrev att hon tyckte det skulle va "coolt" att va vän med mig där. Haha, HEJSAN HYBRIS! Blir skitglad av sånt, vilket gör mig något oroad över att smittas av hiv, jag menar, det enda folket behöver säga till mig på krogen är ju "ööh, bruden jag diggar din blogg" och jag kommer sära för att få plats med så många som möjligt. /givmildSå, underlättar lite för alla er hivsmittade som vill ligga med mig, att adda mig på fejjan och skriva att ni diggar min blogg gör att ni är garanterade en påsättning.
Obs, använder i princip bara facebook till att farmvilla.
Jodetvasåsant, för att ytterliggare säkerställa er plats i min säng - skicka farmvillegifts till mig!

Ja, det va väl allt?

Rutger och Gordon: Mina dietister

Alltså. Hela mitt liv har blivit så himlafröjdande mycket nyttigare sedan jag skaffade mig Rutger och Gordon. (Hamstrar) (Alltså, Rutger och Gordon är hamstrar, menade inte att jag hamstrar pojkvaskrar döpta till Rutger och Gordon)

Im not a fruit-person. Therefore inhandlar jag inte äpplen och sån skit. Jag är mer in to chips, och chips kan inte substituteras med till exempel ett äpple. (Nä, no way in mainland, att ens tänka tanken är ju dödligt skrattretande, och jag förstår att ni alla håller med mig.)

Men NU. När jag har små frukt&salladshungrande svanslösa småråttor hemma i min ägo, är jag liksom TVUNGEN att inhandla sådana här satanistfödoämnen. Vilket gör att även jag sitter och knaprar, Ruttan och Gordis klarar KNAPPAST att käka upp en hel (tex) banan all by themselves innan den ruttnar och då får JAG lägga manken till. Vilket gör mig mätt och osugen på kaloribomber.

Det har inte spelat någon roll hur mycket än mamma tjatat: "Jomen äpplen är nyttigt!"
Jag: "Vaaaa?"
Hon: "Ska du verkligen äta domdär ostbågarna?"
Jag: "Asså vaa, snacka svenska eller engelska, jag fattar inte skånska?"
Hon: "Ska du inte ta några melonskivor istället för att äta dom där nötterna?"
Jag: "Vaa, jag hör inte vad du säger... Sa du ens nåt?"
Hon: "Ta mer G-R-Ö-N-S-A-K-E-R"
Jag: "???... ??? du vill att jag ska ta mer... dipp (?) på tacochipset???"

Nej, mamma är överlycklig över att jag skaffat hamstrar.


Gordons Choice VS Rutgers Choice
Vad väljer man? Hellre Kempeglatt kvigefet och Kebabtillfredsställd än Grårisigt görhungrig och Grässtråsmal?
Eller?
 
Vad mamma inte vet är att Rutgers favoritmat är just chips och kebab. (Ja, såklart jag testat sånt på dom, are we human or are we dancers liksom, och alla som sett mig dansa vet att jag inte är nån Michael Jackson)


Lasse Utspåraren

Jag och BoelBitar för en helt vardaglig konversation där vi beklagar oss över livets mest irriterande missclicks, och så kommer Lasse Utspåraren och whinar om helt overkliga grejer som inte har någon som helst verklighetsförankring:Man ba, eh?


Farmvillenördar äro vi allihopa, innerst inne (johorå)

WOAH, JAG BRYTER BLOGGTYSTNADEN!
(Och jag är inte död, för er som trodde det.)

Yes, jag har skaffat hamster att sysselsätta mig med, två stycken - Gordon och Rutger, men skit i dom nu, jag kände mig bara supertaggad att logga in och uppdatera er om roligaste grejen, jag garvade högt i min ensamhet när min gode vän Björn skickade mig länken till följande:


Klicka HÄR för att komma till artikeln

Hahahahhahaha, är det inte underbart roligt?
Särskilt om ni minns att jag faktiskt är ADDICTED AV SKITEN (ja, jag erkänner, jag fortsatte TROTS att jag gjorde ett tappert försök att igga min gård ett par veckor när jag ville verka cool inför Knivlisa, som jag nyss acceptat en friend request från) och dessutom gjort DETTA.

Och jag kan försäkra eder - Om jag hade ett kreditkort eller förstod mig på paypal skulle jag haft drivvis med rare items på min gård. Inte för tiotusen, men i alla fall.
Jag inväntar med spänning uppgraderingen av spelet där man kan betala via mobiltelefonen. Det är då jag kommer titulera mig nörd på allvar, ja, ni kanske TROR att jag redan är en farmvillenörd but you aint seen nuffin yet! MWAHAHAHAHAH!!!


RSS 2.0