Det lilla horhuset vid sjön...

Drömde ganska mysko (men uppiggande) dröm om en affäridé som verkade genial och genomförbar i drömmen, men som inte är vidare laglig (eller human överhuvudtaget, för den delen) irl i Sverige.
Adam, Cain Dingle (Hem till gården) och jag åkte i alla fall till Polen för att ragga horor till vårt nyöppnade lyxhorhus&hotell beläget vid en mycket sagolik sjö.

Addemannen, Cain Dingle och BrunettSandy herself


Vi anordnade en tävling där dom fem snyggaste villiga polacknougatflickorna "vann" en plats i vårt palats med varsitt lyxrum med fem meter till tak, egen toalett (med hot tub), minibar, öppen spis, balkong och delikata måltider varje dag i vår fabulösa restaurang. Hade även med våra kockar som lagade smakprov på rätterna som skulle serveras på horhus/hotellet.
Cain Dingle försökte såklart nästan genast få till sig ett ligg med en av hororna för 50 pund och jag blev förstås svartsjuk. Horan dissade dock fett, men var mer än villig när det kom till Addemannen - utan betalning. Ja, det var väl där hela idén körde ihop sig egentligen, jag var arg på Cain, Cain var arg på Adam, vilket kompanjonskap va...

Kommentarer
Postat av: elinooooo

haha, adam gets it for free.

2008-08-03 @ 23:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0