På begäran: Mitt nyår

Karlbergarn tyckte att jag skulle berätta om mitt nyår.

Very well, jag hade jävligt kul, även om den enda glamfaktorn glömdes hemma i Sevans säng (en glitterboa, snygg - men ack så kliande och stickig).
Vi hade väl inte planerat nåt speciellt vid nyår, vi hade faktiskt nästan-bestämt att vi skulle strejka och bara ha filmkväll ihop i mysbyxor med filtar och popcorn, men ångesten inför ungdomskravet att supa skallen av sig tog väl över, I guess.

Jag och Sevan drog till Maxi samma dag utan inköpslista och drog planlöst från avdelning till avdelning, men lyckades på nåt mirakulöst vis ändå, tillsammans med Martina, tillaga en nyårmeny som följer:
Välkomstdrink med tilltugg: Piggelindrink, olivsmörja på nån olivskorpsak, blingblingade tandpetare med oliv och nån korvgrej
Förrätt: Toast med hemlagad (eller?) skaldjurkompott
Huvudrätt: Fläskfilé med hemlagad (eller?) potatisgratäng, sallad
Efterrätt: Marängswisch utan bananer ("vi är faktiskt inga apor")

Wille är en rolig prick. Det var denne man som introducerade mig för bland annat mannen med två snoppar och kvinnan som blir påsatt av en häst.  Han blev med all säkerhet lite mer än lagom hårt vaggad som spädbarn, och det kanske inte alltid passar sig när pappor som Marcus närvarar. Fast vad vet jag, det kanske bara är mina egna fördomar gentemot småbarnsföräldrar - att dom inte uppskattar skämt om fontanellsex vid matbordet. Troligen mina fördomar som spökar, för Marcus åt med god aptit!


Efter vår lilla middag drog Sevan fram sitt favvospel - Med andra ord. Går ut på att man drar fram pluppar ur en påse som det står ett ord på, tex "ANKEBORG" (det evigt återkommande exemplet) så ska man beskriva Ankeborg "med andra ord" medan dom andra i ens lag ska gissa rätt ord innan timglassanden runnit ut. Hur full man än är får man alltså inte beskriva Ankeborg "Massa ANKor bor här" eftersom ANK förekommer i ordet ANKEBORG, och då kommer Sevan aka Med andra ord-Hitler med pekpinnen och failar en. 

Vi körde tjejerna mot killarna (originellt som tusan) och Wille fick en plupp med ordet "ASKUNGEN" och började hetsigt beskriva det för sina lagkamrater: "Hon blir förvandlad till en svan! Så kommer tre feer... och så sticker hon sig på en ros!"
Philip (väldigt eager om att score:a): "TÖRN-ÄRTA!!!"

Vad hände mer då? Inget extraordinär-spektakulärt utöver det vanliga. Philip uppträdde med lite Phil bebisrösten Collins låtar (Idol 2010, Philip?), Martina fick sig en lapdance av undertecknad (So you think you can dance 2010, myself?), Sevan la in en stöt på en 90:a (Årets peddo 2010, Sevan?) en kille som satt för nära en upptagen tjej fick sig ett pet i ögat av den uppretade snubben tjejen var upptagen med (Protokollförare i fjollföreningen 2010, uppretade snubben?)

Årets nyårslöfte: vara nyttig. Failade dock direkt på nyårsdagen, vid ett besök på mcdonalds. Skyller på halvsovande sinnesförvirring, Martina ringde och avbröt abrupt min slummer och meddelade att jag skulle va klar om en halvtimme, för då skulle vi minsann dra till stan och käka burgare och kolla Avatar!

 


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ibland tror jag att Marcus gick och blev pappa endast för att ha en oskyldig fasad att kunna dölja sig bakom. (Like it wasn't already, vem skulle någonsin misstänka denna lugna, harmoniska människa för någonting). Anyway, skenet bedrar! Alla vet ju hur Wille är med sina grova klipp och skumma historier. Men vem tror du visade mycket av detta för honom, om inte Marcus? Haha. Ja, på lagret pågick mycket bakom stängda dörrar...

2010-01-04 @ 13:14:25
Postat av: Lotta

För övrigt måste jag glädjas åt denna bild som ser ut att innehålla en klippt Wille? Och man SER faktiskt skillnad. Annars påstår han ju var och varannan vecka att han faktiskt HAR klippt sig, när han tagit tre tag med en förtunningssax.

2010-01-04 @ 13:15:48
Postat av: Tessan

Tack för ölbongen :D Ska redovisa mina smidda planer med bildbevis på bloggen inom kort

2010-01-04 @ 13:56:59
URL: http://medsoleniogonen.blogg.se/
Postat av: Glamourous moneky

Haha, nyårlöften går som oftast i kras. Mitt: Ett godis fritt år. Lätt att säga när man är sönderäcklad av skumtomtar och aladinpraliner.

2010-01-05 @ 18:56:17
URL: http://apanistiletter.blogspot.com
Postat av: Lasse

Så ni hade fest utan mig!?Det är nog bäst att jag stanna hemma framöver och håller koll på er!2010-01-12 @ 08:27:24
Postat av: BoelBitar

Äääääntligen märker man av dig i bloggosfären igen. Se till och uppdatera mer hörrudu! LOVE DIG! PUSSMUUUUUUN <3<3<3

2010-01-13 @ 18:49:59
URL: http://boelbitar.blogg.se/
Postat av: BoelBitar

HAHAHA! Vem har knåpat ihop denna mumsiga rescension? Kräver FORTFARANDE uppdatering!!!

2010-01-15 @ 10:27:23
URL: http://boelbitar.blogg.se/
Postat av: Wille

Vadå vaggad för hårt... :(

2010-01-18 @ 17:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0