Dagens planer: Äga kidz på Liseberg

Snart bär det av till Liseberg med Sevson, Martina och Sanna. Med "snart" menar jag 5 timmar, 34 minuter och exakt precis NU 13 sekunder.
WIIEEEE, resfeber!

Det är skönt att man idag är tillräckligt mogen för att våga skita i dom där grejerna som man inte gillade att åka, men var TVUNGEN TILL ÄNDÅ, för annars skulle folk kanske börja misstänka att man var FEG, hemska tanke.

Man var tvungen att åka TWISTER. (Ej att förväxla med den anushårsroliga "Tornado".)
Det läskiga med TWISTER är att i början av snurrtiden oroar man sig för att spy eftersom inälvorna åker en liknande karusell inombords. Efter halva tiden blir det ännu värre, för då börjar man oroa sig för att personen som hänger mitt i mot en ska spy så att man själv blir helt kräkindränkt av en okänd persons magsafter.

För att visa att man var modigare än dom modigaste var man tvungen att åka den där jäkla soffan som snurrar runt och upponer (glömt namnet) (INTE Rainbow, obs) och det hela tiden känns som om benen ska brytas av vid låren plus att man blir wiplash-skadad i alla fall en månad framöver.
Ja, ni hör ju själva hur kul den karusellen låter.

Som tur är verkar båda dessa helvetesattraktioner vara bortmonterade nuförtiden.


Nej, idag ska vi istället:

1. Ställa oss jämte oskillade ungar som spelar klo-fångar-gosedjurs-spelet och failar gång på gång på gång, för att sedan själv vinna massvis med gosedjur så att dom blir avis.

2. Sätta oss utanför spegelhuset och få ögonkontakt med barn som ränner rakt in i glasväggar så att dom riktigt ser hånskrattet man häver ur sig.

3. Köra farfarsbilarna med INGA HÄNDER PÅ RATTEN och grusa småglinens illussioner om att dom kanske faktiskt själva styr PÅ RIKTIGT. Ha, PWNED!

"Men ÖÖÖH, man ser ju att bilden är photoshopad, DU HAR BARA MANIPULERAT IN DIG SJÄLV I EN FARFARSBIL för att du inte vågar åka dom själv på RIKTIGT, din jävla fjorre!!!!"


Kommentarer
Postat av: Myaraq

Åh. Åk något åt mig.Men inte hanghai. Man tror det är lugnt, att den är koooolugn.Man tror det tills man sitter i den. Not cool.

2010-08-26 @ 09:25:35
URL: http://myaraq.blogg.se/
Postat av: Lasse

2010-08-26 @ 16:58:20
Postat av: Clara

Men ööööh klart att det inte är du, bilden är ju photoshopad!!! Vilken idiot som helst vet väl att All Star-stjärnan sitter på INSIDAN av skon!? SUCK.

2010-08-26 @ 18:03:25
URL: http://claraslife.devote.se
Postat av: Sandiza Hotpants

Myaraq:

Åkte den nya åt dig!!! Extremt kul. Minns dock inte vad den hette, så kallar den "Rund-sak-man-satt-på-som-en-moppe-som-åker-fraaam-och-tillbaaaks-samtidigt-som-den-snurrar-och-det-känns-som-om-man-ska-bli-avkastsad-närsomhelst,-flyga-åt-helvete-och-dö" ^^Lasse:Clara:

Haha, men det fattarula att jag är så random och alternativ så jag sprättat upp stjärnan och sytt fast den på utsidan! Haaaa-llllå! ^^

2010-09-07 @ 17:33:05
URL: http://brunettsandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0