Sandiza Hotpants Blog Awards!

Jahaaa, snart är det dags för VeckoRevyns Blog Awards, jag ska dock inte dit för jag har 1. ingen biljett 2. inte orken att släpa röven så långt som till Stockholm 3. ingen att hänga med där då  står ut med mitt sällskap mer än fem timmar i rad (känner med Martina&co som ska försöka uthärda en hel dag på Liseberg om ungefär en vecka med min random rörelsegångstil (no kroppskontroll eller impulskontroll what so evah) och ständigt flängande mellan samtalsämnen).

MEN, så kom jag ihåg att jag ju själv kan anordna ett Blog Awards! Har ju gjort det tidigare, så why not göra det again!

Det bästa med Sandiza Hotpants Blog Awards är att man inte behöver vara orolig för att FEL person ska vinna! Ja, enligt MIG då, som är domare aka den som BESTÄMMER!1. Självklart Knivlisa
Lisa hoppade högt och världsvant och kastade hemgjorda konfettis när hon fått entra prispallen. Hon råkade även sparka fram ett blåmärke i Boels skalle, men det gjorde inget, allt Boel tänkte var: "Yesssssssssss, bloggmaterial! Vart är kameran???"

2. Boelbitar
Ja, som ni ser så blev Boel lite missnöjd och hade väl hoppats att det var hon själv som skulle få hoppa överst på prispallen. Men det fattar du väl att det skulle kunna väcka misstankar om korruption och maktmissbruk om jag lät min egen snutteballa vinna!

3. Sockerapa
Lina var nöjd och mysig. Om det berodde på sin placering i årets ballaste event eller om det glada humöret fick sin uppkomst genom att en Kung-öl uppenbarade sig råder det dock tvistade meningar om.

4. Anna Kaagaard Kristensen
Vet inte riktigt varför Anna hade med sig massa cash, men efteråt viskades det om att hon tänkt muta domaren om hon inte skulle blivit tilldelas sin rätmätiga plats på podiet. (Några av er kanske undrar varför Annas vänstra hand är så stor, och till er vill jag bara säga att ni är ju fan helt jävla dumma i huvvet, SER ni hur stora sedlarna hon håller i är, GÖR NI DET? Ibland måste man anpassa sin flexibilitet, simple as that.)

5. Pubes
Susanne hade tydligen jävligt bråttom bort från prispallen, kanske var det för att hon var försenad till ett annat Blog Award där hon förväntat sig att vinna ännu ett pris, kanske var det för att Sandiza Hotpants Blog Award-crewet precis öppnat den fria baren.


Kommentarer
Postat av: BoelBitar

Alltså. Tvåa känns mer äkta på något sätt. Hade du satt mig etta så hade, precis som du själv förklarar, det känts som korruption (alt. fjäsk). Dessutom är Lisa faktiskt kung. Så är det ju bara.

2010-08-10 @ 16:45:08
URL: http://boelbitar.blogg.se/
Postat av: BoelBitar

Förresten: Du hamnar tvåa hos mig med. (Etta hamnar jag själv)<3

2010-08-10 @ 16:45:28
URL: http://boelbitar.blogg.se/
Postat av: SANDIZA HOTPANTS

Boelbitar: Ja, folk skulle nog mest sett det som FJÄSK, när det om ca två veckor kommer läggas ut en BoelBikt då du intervjuar dig själv och erkänner att jag brukar tvinga dig att sätta på mig med en av alla dina strapons.

2010-08-10 @ 17:04:08
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: bitterfittan

haha bästa inlägget& heja boelbitar btw!

2010-08-11 @ 01:17:34
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: pubes

Hahahhaa! Barhäng bangar jag aldrig för! ;)

2010-08-11 @ 14:38:00
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Anna Kaagaard Kristensen

Haha! Thank you! Om jag hade mutat domaren med fler tjugor så kanske jag hade fått en bättre placering. Hmmm...

2010-08-11 @ 16:14:23
URL: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/
Postat av: NN4AN_Mike

Vaaaaa Faaaaaaan !!!!!!!!!!!!! Könskvotering är alltså något ni quinnor väljer att tillämpa själva, efter behag, när det passar. inte annars. Det känns vid första ögonkastet som att prispallen till stor del domineras av "runda ringar med plus under".Gör barn själva då..(Jag är inte bitter)

2010-08-11 @ 19:15:30
URL: http://tetrisism.blogspot.com/
Postat av: Ivana

Haha klockrent! Jag gillar Sandiza Hotpants Blog Awards!

2010-08-12 @ 09:13:04
URL: http://ivanalipovac.com
Postat av: apan

jag var nog nöjd pga kungen. Allt blir bättre med Kung, trots att jag antagligen skulle gå hem och sura i smyg över en tredje plats! haha

2010-08-13 @ 09:37:30
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0