Förvånandsvärt teknisk

Och nu, mesdames et monsieurs, har jag äntligen internet hemma i min lya igen! And guess what? Jag fixade det helt på egen hand!

Fruktansvärt teknisk, med andra ord.
(Layouten på bloggen är en helt annan historia, reds. anm.)

Kommentarer
Postat av: Maria

Ok.

Tack för fakta, jag är inte så insatt.

Tycker bara att det är lite överdrivet :)

Intressant dock att staten anser att Sverige kommer gynnas så mycket. Har svårt att tro att vi kommer bli det främsta resemålet om de flesta ej har samma ekonomiska möjlighet att resa.

;)

2009-03-09 @ 14:44:00
URL: http://wedinmaria.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag gillar din ställning i frågan man måste säga att jag är lite motsatt. Vi delar meningen med att förlovningen är överskattad men jag föredrar fraktiskt att poloitiker representerar landet eftersom det är vi, befolkningen som vald dessa. Kungafamiljen är ju nice men vad gör de egentligen? Sponsrar tävlingar, syns i pressen? Jag känner att monarkin är överspelad eftersom de nu inte har någon direkt makt och mening som de hade förr i tiden under t.ex. Vasas tid.

2009-03-09 @ 15:46:52
URL: http://wedinmaria.blogg.se/
Postat av: Maria

Måste bara klargöra först att jag inte har något emot kungen, jag ifrågasätter bara hans syfte i dagens samhälle.

Jag anser att en av befolkningen utvald representant mer öppet kan tala om vad det svenska folket genrerellt står för då denna faktiskt blivit vald av en majoritet av samhället. Vissa gillar inte åsikterna men det finns fortfarande ett "bevis" på att större delar av befolkningen tycker som representanterna. För att dra en parallell till kungen kanske han inte skulle hånas lika mycket i media som han nu faktiskt görs, vilket jag inte tycker är rätt. Det känns som att kungen inte har den respekt han förtjänar av samhället som hans föregångare haft. Kanske har politikerna tagit över den rollen och han har tagit över det trygga och bekanda ansiktet som du och jag gillar?

2009-03-09 @ 16:29:00
URL: http://wedinmaria.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag håller helt klart med dig. Dock har detta försökts men porblem uppstår ju alltid. Man kan ju förstå att 9000000 människor inte deler samma åsikter men det vore skönt om det vore så enkelt. :)

Kungafamiljen använder ju verkligen sin publicitet till något positiv, bortsätt från förlovningen förstås, Silvia som kan anses ganska torr, tråkigt och plastig ändrar ju verkligen livet för de trasiga barnen i Göteborg. Dock ser jag fram emot att det händer något större som gör dem förtjänta av vår respekt betydligt mer :)

2009-03-09 @ 17:11:28
URL: http://wedinmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0