Igår blev jag misshandlad och nästan våldtagen

När vi va på moon, jag och Peyton, stod o vickade på rumpan o skrek "HOES OVER BROS!" hände en tråkig grej. Eller rättare sagt två tråkiga grejer.

Den första inträffade när jag skulle ta mig en slurk öl ur Adams eller jag menar Lucas flaska. Då bumper (det är väl ett ord, eller är det skånskt, Boel?) en snubbe (av misstag) (hoppas jag i alla fall) in i flaskan så flaskan krashar mot mitt hollywoodleende så en bit tand smulas sönder!

Jaja, Smile now cry later, tänker jag och fortsätter skaka röv med mitt blonda slanka bombnedslag. Strax uppenbarar sig Apu från Simpsons (nej, men man kunde nästan tro det) och hoppar på mig och försöker hångla.
Jag och Peyton dansar vidare till andra sidan lokalen men han följer efter som ett plåster redo för nästa attack.
"Vet du inte vem jag är!?" vill jag fråga den efterhängsne karsloken, "Jag är förihelvete BROOKE DAVIS! Jag beblandar mig inte med patrask som du, för att inte säga byta saliv!"

Vi springer iväg upp nån våning och försöker gömma oss. Men han spårar upp oss på tre röda som nån jävla knarkhund. Jag och Martina eller jag menar Peyton sätter oss och myser och upplyser pågadrommeln om att vi är faktiskt lesbianer.
Då tar han sig friheten att klämma på mitt högra bröst (tur att han inte valde min favvotutte i alla fall) och attackerar min twilfit-trosor och strumpbyxbeklädda fitta! Jag sliter mig loss och det går alltså så långt att jag får ropa på vakten. Som talade honom tillrätta. Phew.

Rachel var förstås en jävla bitch som vanligt och snodde allas killar. Men vi älskar henne ändå.

Kommentarer
Postat av: Philippa

haha stackars dig!

2008-09-25 @ 14:33:15
URL: http://phlippa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0