Synsk (som vanligt)

Jag vaknade med ett ryck mitt i natten och var med ens övertygad om att det var någon annan inne i min lägenhet. Inte ett sånt där sömndrucket antagande, utan jag var jävligt väl medveten om att jag inte var ensam.

Jag och Anira har diskuterat denna känsla och hur vi tacklas med den: Låtsas sova och ligger och kisar runt i rummet för att spotta eventuell inbrottstjuv eller som Sevan säger med seriöst allvar; bov.
Jag fick dock inte syn på någon ond, så jag började fundera på om det kanske var någon eller något under sängen?

Slogs av insikten att råttor inte har några som helst problem att krypa sig genom rören upp ur en toalett till en lägenhet på sjunde våningen (!) (fakta ffs) och började oroa mig för det mamma varnat mig för när jag var 9 bast och nyss upptäckt en öde bondgård där jag ville utforska höloftet: Att råttor hoppar svinhögt och hugger efter halspulsådern när dom känner sig hotade! (I och för sig antagligen bara något hon sa för att skrämma bort mig från att snooka i ödelagda hus, men i alla fall...)
Försökte ligga så stilla som möjligt för att råttan inte skulle känna sig hotad, och somnade tillslut (antagligen av uttråkning)...

Dagen efter kikade jag under sängen för att undersöka om råttan lämnat spår efter sig, och vad skådar då mitt öga? Jo, min goseråtta som vanligtvis får cuddla med mig och katterna i sängen! Jag hade alltså en råtta under sängen! Okej, visst, inte en riktig, men ändå!

Slutsats: Min intution slår inte alltid fel!

Kommentarer
Postat av: emelie

Hej! Vill du kunna tjäna flera tusen på din blogg? och få en snygg design på köpet?



Jag är bloggdesigner och jobbar i programmet photoshop. Jag har gått kurser i webbddesign. Nu har ja detta som mitt företag.



lite designer ja gjort:

Dessa har jag gjort bland annat:

http://heaven29.blogg.se/

http://stylebyemelie.blogg.se/utlottning

http://kolsson.blogg.se

http://lifeofmalina.blogg.se/

http://benjaminsmamma.blogg.se



skriv till: [email protected] om du också vll få en snygg design med annonser :)Jag har flera prisgrupper så de ska passa allas ekonomi. kram

2009-03-10 @ 08:45:37
URL: http://stylebyemelie.se
Postat av: Melinda

Hahaha, det här var roligt :D

2009-03-10 @ 14:22:42
URL: http://metrobloggen.se/mindy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0